Stichting Katholiek Primair Onderwijs
Sint Antonius

Vacatures

Directeur  Sint Jozefschool

Advertentie voor directeur St. Jozefschool

De functie in het kort

Als directeur van deze twee dorpsscholen heb je onderwijs in hoofd, hart en handen zitten. Vanuit een focus op een stevige onderwijskundige basis weet je het kleinschalig onderwijs sterk neer te zetten. Je haalt plezier uit borgen en vernieuwen van goed onderwijs en gaat ondernemend met de profilering van de school aan de slag. De stappen die de teams hier afgelopen jaar in hebben gezet, bestendig en ontwikkel je verder. Je creëert vaste structuren en procedures en neemt het team mee in deze ontwikkeling. Daarbij zoek je actief de verbinding met de omgeving en benut de mogelijkheden om de samenwerking met de peuteropvang, TSO en BSO te verbreden. Op de Sint Jozefschool werk je aan het uitbouwen van De Vreedzame School naar de wijk, de implementatie van het koerskompas en stimuleer je de potentiële leerling groei. Op de Sint Antoniusschool implementeer je unitonderwijs en versterk je de regiofunctie van de school vanuit het herkenbare eigen karakter. De uitgangspunten van een professionele cultuur zijn zichtbaar in je handelen.

Klik hier voor de volledige vacature,


Op zoek naar een leuke uitdagende baan in het basisonderwijs? Dan moet je bij ons zijn!

Wij zijn stichting KPO Sint Antonius, het schoolbestuur van vijf basisscholen in gemeente De Ronde Venen. 

Ben je opzoek naar een leuke baan als leerkracht op een van onze scholen? Laat het ons weten, wij zijn regelmatig opzoek naar nieuwe collega’s.

Naast deze vacatureruimte hebben wij regelmatig invallers nodig. Bent u geïnteresseerd om voor de stichting KPO Sint Antonius te komen werken?
Neem dan contact op met de betreffende school! Of stuur een mail naar antonius@oog.nl.