Stichting Katholiek Primair Onderwijs
Sint Antonius

Vacatures

Wij zoeken een ondernemende algemeen directeur met hart voor het onderwijs.

Voor onze vijf basisscholen zoeken wij een algemeen directeur (0,6 fte) die moeiteloos kan schakelen tussen bestuur en uitvoering. Die gericht is op verbinding en de samenwerking zoekt en bevordert binnen alle geledingen

Bij interesse kijk hier voor het functieprofiel

 

Op zoek naar een leuke uitdagende baan in het basisonderwijs? Dan moet je bij ons zijn!

Wij zijn stichting KPO Sint Antonius, het schoolbestuur van vijf basisscholen in gemeente De Ronde Venen. Voor vier van onze scholen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

 

Hoflandschool zoekt een onderwijsassistent (24 uur) en een leerkracht voor groep 5 op de maandag en dinsdag.

Motto van de Hoflandschool is: “Bouwstenen voor de toekomst”. In de praktijk zie je dit terug in het aanbod van 21e eeuwse vaardigheden.

 

Daltonschool De Windroos zoekt twee full time leerkracht voor de midden- en/of bovenbouw en twee leerkrachten, op basis van vervanging, voor de kleutergroepen. De vervanging is in ieder geval tot de herfstvakantie 2018.

De Windroos is een Daltonschool in ontwikkeling. Uitgangspunt is dat alle leerlingen gezien worden.

 

Driehuis Sterrenschool zoekt een leerkracht voor twee dagen per week in de bovenbouw.

Onder het motto “iedereen straalt op zijn eigen manier” geeft de school invulling aan het sterrenschool concept.

 

Antoniusschool zoekt een leerkracht voor de onderbouw en een onderwijsassistent voor minimaal 3 dagdelen, waarvan in ieder geval de vrijdagochtend.

De Antoniusschool is een “een dijk van een school” waar wij binnen én buiten werken aan de ontwikkeling van een stevig fundament voor elke leerling.

 

Naast deze vacatureruimte hebben wij regelmatig invallers nodig. Bent u geïnteresseerd om voor de stichting KPO Sint Antonius te komen werken? Neem dan contact op met de betreffende school! Of stuur een mail naar antonius@oog.nl.