Stichting Katholiek Primair Onderwijs
Sint Antonius

Vacatures

Directeur  Sint Jozefschool

Advertentie voor directeur St. Jozefschool

De functie in het kort

 

Vanuit onderwijskundig leiderschap en een positieve houding stuurt u op heldere doelen en werkt u samen met het team verder aan het verbeteren van de kwaliteitszorg. Nadat de school op een aantal onderdelen een negatieve beoordeling van de inspectie heeft gekregen is een verbeterplan opgesteld. Op dit moment werkt het team samen met een extern adviseur aan het verhogen van de kwaliteit van het onderwijs met als doel in juni 2019 het basisarrangement te verkrijgen. U creëert vaste structuren en procedures en neemt het team mee in deze ontwikkeling. Nieuwsgierig zijn en vragen stellen worden onderdeel van de cultuur. U beleeft er plezier aan om het team te helpen bij innovatie en vernieuwing van ons onderwijs en gaat ondernemend met de profilering van de school aan de slag.

Klik hier voor de volledige vacature,


Op zoek naar een leuke uitdagende baan in het basisonderwijs? Dan moet je bij ons zijn!

Wij zijn stichting KPO Sint Antonius, het schoolbestuur van vijf basisscholen in gemeente De Ronde Venen. 

Ben je opzoek naar een leuke baan als leerkracht op een van onze scholen? Laat het ons weten, wij zijn regelmatig opzoek naar nieuwe collega’s.

Naast deze vacatureruimte hebben wij regelmatig invallers nodig. Bent u geïnteresseerd om voor de stichting KPO Sint Antonius te komen werken?
Neem dan contact op met de betreffende school! Of stuur een mail naar antonius@oog.nl.